El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi organitza un duatló a benefici de la lluita contra el càncer

TRIALCOY

Les inscripcions es poden realitzar fins al 2 d'octubre a través d'aquesta pàgina web.

La informació completa de la carrera es troba en aquest enllaç

El dissabte 5 d'octubre Alcoi acollirà el Duatló Corss Ciutat d'Alcoi, a benefici de l'associació SOLC i la seua lluita contra el càncer. Es tracta d'una carrera a peu i en bicicleta, de 27 quilòmetres, que tindrà lloc pels voltants de la Via Verda, i que disposarà de modalitat infantil i sènior.

La carrera sènior tindrà lloc a partir de les 16 h, amb un recorregut que contempla 6 quilòmetres inicials a peu, 18 més en bicicleta, i altres 3 per a peu. En els dos primers trams es donaran dos voltes al circuit, i en el tercer i últim solament una. El circuit a peu s'inicia al quilòmetre 0 de la Via Verda (des de Batoi) i portarà els corredors fins al Salt. Per a la part amb bici es circularà per la Via Verda, passant entre altres emplaçaments per la Font del Quinzet, el Pont de Set Llunes o Casa El Pinaret. La carrera infantil serà al matí, a partir de les 9 h, i amb distàncies adaptades a les diferents edats, de 6 a 16 anys.

El preu d'inscripció serà de 7 euros per als corredors en edat escolar, i 25 per als corredors sèniors (20 € en cas d'estar federats, ja que així no s'ha de pagar l'assegurança que ofereix l'organització).

Un dels responsables de la carrera, Jorge Tendero, recorda que en 2015 ja es va organitzar en Alcoi una cursa de similars característiques, pels voltants del Poliesportiu Franscisco Laporta, i on l'orografia enduria les condicions de la cursa respecte al traçat d'enguany. Per part de l'Associació Comarcal d'Ajuda en el Tractament del Càncer (SOLC), la seua presidenta, Marcela Ripolla, assegura que és el primer contacte que realitza l'entitat amb la pràctica del Duatló, i recorda la unió indissociable entre esport i salut que s'evidencia amb aquesta mena d'iniciatives.

El regidor d'Esports (centre) acompanyat de representants de TRIALCOI (esquerra) i SOLC (dreta), en la presentació de la cursa.