El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi organitza un festival d'estiu de 'Lindy Hop'

Maria Baca, Àngels Ferrer, Pilar Molina i Raül Llopis presenten el festival d'estiu / R. Lledó
Se celebra divendres 29 de juny, dissabte 30 de juny i diumenge 1 de juliol

El dia central del festival se celebrarà el dissabte 30 de juny amb activitats durant tota la jornada. Els ballarins que impartiran les classes a A3DANZA són Thomas Blacharz i Eli Montllor. La jornada s'allargarà amb una festa amb banda en directe al Restaurant 'Tir i Plat' que serà amenitzada per la banda Enric Peidro Swingtet. Per al dissabte cal inscriure's en la pàgina de facebook o en el mail grupolittleblack@gmail.com

La nova Associació 'Alcoi Swing Little Black' celebrarà un festival de ball 'Lindy Hop' els dies 29 de juny, 30 de juny i 1 de juliol. Aquest Summer Fest començarà a la Marquesina de Cervantes amb un 'Tapa Jazz' on tots els músics i els que vulguen conèixer aquest ball estan convidats.

El dia central del festival se celebrarà el dissabte 30 de juny amb activitats durant tota la jornada. Els ballarins que impartiran les classes a l'acadèmia A3DANZA són Thomas Blacharz i Eli Montllor. La jornada s'allargarà amb una festa amb banda en directe al Restaurant 'Tir i Plat' que serà amenitzada per la banda Enric Peidro Swingtet. Per al dissabte cal inscriure's en la pàgina de facebook , en el formulari o en el mail grupolittleblack@gmail.com. Àngels Ferrer i Pilar Molina, membres de l'Associació 'Alcoi Swing Little Black', han contat que el preu anticipat per l'entrada a la festa és de 10 euros, mentre que les clases tenen un cost més alt. Ja hi ha inscrites "entre 40 i 50 persones", segons comenten des de l'organització. Àngels Ferrer destaca que també es ballarà Jazz Steps, una modalitat que es balla a soles.

Per completar aquest festival d'inici de l'estiu, el diumenge 1 de juliol se celebrarà un dinar-vermut, obviament, amb ball. Tot apunta a que se celebrarà al Preventori, però no està confirmat al 100%. En representació de l'Ajuntament d'Alcoi hi han estat Raül Llopis i Maria Baca, regidors de Cultura i Participació, respectivament. Ambdós han convidat a tothom a participar en aquesta activitat, ja que els professors que acudeixen són professionals.