El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi organitza un programa formatiu per a trobar feina en 60 dies

L'instructor del programa, Isra García.

Es tracta d'un programa ininterromput de 3 dies, totalment gratuït, i per a participar en el qual es requereix necessàriament estar a l'atur.

La inscripció es pot formalitzar en aquest enllaç.

Els dies 23, 24 i 25 de setembre tindrà lloc en la sala Àgora d'Alcoi un programa destinat a aturats per tal d'ajudar-los a trobar feina en un termini de 60 dies. El programa està realitzant-se en 36 ciutats d'Espanya, i segons els organitzadors ha aconseguit un 84% d'efectivitat en la seua primera edició.

Aquest Programa d'Excel·lència (PEIG) fou creat en 2017 per l'alcoià Isra García amb l'objectiu de potenciar les habilitats personals d'aquelles persones que es troben a l'atur. Tal com explica, Isra García: "és clau l'esforç i involucrar-se al màxim per aprendre i portar a la pràctica tota l'experiència i hàbits professionals que s'aprendran i que impulsaran a la majoria d'assistents a trobar feina".

El programa es va crear en 2017, amb la intenció d'Isra Garcia d'oferir tots els seus coneixements com consultor per ajudar a 35 persones a trobar feina en 60 dies. En la primera edició, les dades dels organitzadors indiquen que 23 persones van trobar feina, pel que es va aconseguir un 84% d'efectivitat.