El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi participarà en "Greencities" a Málaga

Presentació X Edició Greencities / FB Foro Greencities

Es tracta d'un Fòrum d'Intel·ligència i Sostenibilitat Urbana. Es la principal trobada nacional sobre gestió urbana i està organitzat per FYCMA.

L'Ajuntament d'Alcoi estarà a la trobada "Greencities" que celebra la seua X edició. Aquest encontre es un Fòrum d'Intel·ligència i Sostenibilitat Urbana que està organitzat per FYCMA (Palau de Fires i Congressos de Màlaga). Aquest esdeveniment tindrà lloc els dies 27 i 28 de març.

En "Greencities" es reuneixen professionals, empreses, tècnics municipals, investigadors i representants d'administracions públiques i institucions que estan vinculats a l'edificació i rehabilitació sostenible, l'eficiència energètica i el desenvolupament de ciutats i territoris intel·ligents, el medi ambient, la mobilitat intel·ligent i les oportunitats de finançament.

Les ciutats assistents tindran entrevistes i reunions de treballs amb representants d'empreses, universitats i institucions per a poder desenvolupar projectes o serveis de l'administració local.
A més, "Greencities" és una plataforma comercial que cada any incorpora un catàleg de solucions més ampli i devers per a cobrir les necessitats d'aquests territoris.