El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Alcoi pas a pas per la ciutat'. Les rutes urbanes del CAEHA queden escrites per sempre

Es poden aconseguir a partir d'aquest dissabte 30 de novembre

La Sala d'Exposicions de Fundació Mutua Levante ha acollit la presentació 'd'Alcoi pas a pas per la ciutat'. La iniciativa té l'objectiu de deixar per escrit les rutes urbanes que han fet especialistes del Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA). El Nostre Ciutat s'encarregarà de distribuir aquestes rutes en cada edició de dissabte a partir d'aquest 30 de novembre. ARAMULTIMÈDIA ofereix un resum en vídeo de la presentació d'aquesta iniciativa.

Josep Maria Segura, director del Museu Arqueològic 'Camil Visedo', destaca que són "rutes urbanes que historiadors, arqueòlegs, geògrafs i arquitectes del CAEHA han creat per difondre el patrimoni local". Fundació Mutua Levante, en paraules de Pep Jordà, indica que ells "estan per la història i ens vam apuntar a la iniciativa".


Les 16 entregues 'd'Alcoi pas a pas per la ciutat' es poden aconseguir en cada edició d'El Nostre de forma totalment gratuïta dins l'edició de cada dissabte. Luis Peidro indica que amb aquesta iniciativa s'aconsegueix fer un "repàs a la història de la ciutat recollit en un format guia". A la presentació també ha assistit l'alcalde, Toni Francés.