El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi pioner amb el projecte prenatal APPI a la Comunitat Valenciana

APPI / Ajuntament d'Alcoi

El Projecte d'Atenció Prenatal i Primera Infància (APPI) es tracta d'un projecte especialitzat en l'atenció de famílies amb menors de 0 a 3 anys.

Un dels projectes o activitats més interessants dels que podem disposar ara a la ciutat d'Alcoi és el Projecte d'Atenció Prenatal i Primera Infància (APPI), el qual porta ja en marxa des de fa un temps i que per ara ja es considera un projecte pioner, i inclús pilot per a tota la Comunitat Valenciana.

Després d'haver rebut diferents reconeixements, aquest projecte ara rebrà una subvenció del 50%, amb el compromís de què l'Ajuntament d'Alcoi de remetre els documents, protocols, material tècnic i una memòria del 2020 per al Servei d'Intervenció Familiar, Acollida i Adopció de la Conselleria.

Cal recordar que l'APPI es tracta d'un projecte especialitzat en l'atenció de famílies amb menors de 0 a 3 anys. Dins d'aquest es troben diferents jornades o activitats dins del programa com 'Entendre el bebé', orientació per a la seua criança i 'Suport a nous pares i mares amb dificultat social'.

Segons Toni Francés, alcalde d'Alcoi, destaca que "des de la posada en marxa de l’APPI no em deixat de rebre felicitacions i premis. Ara, la Generalitat ens considera projecte pilot per a tota la Comunitat Valenciana, pel que anem a remetre tota la documentació i la nostra experiència, per a que altres poblacions puguen aprofitar la nostra feina i totes les famílies amb menors de 0 a 3 anys de la Comunitat puguen beneficiar-se d’aquest servei d’atenció prenatal i de primera infància que els alcoians tenim la sort de tindre des de fa tres anys".