El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi podria ser reconeguda Ciutat Europea del Nadal

Segons Rafa Miró, portaveu del Partit Popular, “amb la distinció Alcoi guanyaria visibilitat a escala europea, tenint dret a utilitzar aquesta imatge durant tot un any”.

El Partit Popular presentarà una moció en el proper plenari municipal perquè Alcoi entre en la convocatòria per a ser Ciutat Europea del Nadal l'any 2020.

La convocatòria es llança anualment des de la Xarxa de Ciutats Europees del Nadal, i en ella poden participar ciutats dels estats membres de la Unió Europea. La inscripció per a la convocatòria de 2020 finalitza el pròxim 28 de febrer, i Alcoi opta a una de les dues categories del certamen, la de Ciutat Europea del Nadal, en tenir una població inferior als 100.000 habitants. Les ciutats que superen aquesta xifra opten a la declaració de Capital Europea del Nadal.

Rafa Miró, portaveu del Partit Popular, assegura que "el fet de pertànyer a la xarxa permet compartir projectes i activitats en matèria cultural i turística, i dóna la possibilitat de promocionar el nostre patrimoni material i immaterial". Segons Miró, "amb la distinció Alcoi guanyaria visibilitat a escala europea, tenint dret a utilitzar aquesta imatge durant tot un any".