El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi pregunta a la ciutadania sobre l'autobús urbà per aconseguir el "millor servei possible"

Jordi Martínez explica aspectes de l'autobús urbà / Ajuntament d'Alcoi

La participació s'ha obert perque finalitza el contracte del bus

El contracte de l'autobús urbà a Alcoi finalitza i el govern municipal ha obert un procés participatiu per conèixer l'opinió de la ciutadania sobre el servei, les seues propostes, millores o necessitats per a incloure-les en el nou servei. Segons Jordi Martínez, regidor de Mobilitat, indica que "volem tindre el millor servei possible d'autobús urbà a Alcoi".

Durant les sessions s'informa de la situació actual del servei i s'acullen els suggeriments dels participants. La idea és que participen els usuaris més habituals i associacions veïnals, treballadors del servei, centres educatius de tots els nivells, tots els consells municipals, grups polítics de la corporació, associacions de grups de diversitat funcional, Gent Gran i Aules de la Tercera Edat.


Durant aquestes jornades s'està informant les persones que participen de diferents aspectes del servei actual com el cost del servei, freqüències, eines, mitjans disponibles, etc., sempre tenint en compte aspectes com els ODS dins de l'Agenda 2030 especialment sobre el Medi Ambient i la Mobilitat Sostenible. S'estan recollint totes les inquietuds, propostes i millores per a aconseguir aquest objectiu.


La regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuán, destaca que “amb aquest procés volem, una vegada més, que les persones de la ciutat participen en la presa de decisions i que facen arribar les propostes i millores que consideren. És necessari conéixer de primera mà què en pensa la ciutadania per a poder complir amb un dels nostres objectius principals que és tindre el millor servei possible amb el major rendiment i satisfacció”.