El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi premiarà l'originalitat en la decoració nadalenca dels seus comerços

Aparador premiat en una passada convocatòria del concurs.

Les bases de participació i el formulari a presentar es poden trobar en el següent enllaç.

Els comerços alcoians que decoren els seus aparadors amb motius nadalencs tindran l'oportunitat de participar en un concurs, on el premi serà adherir-se temporalment sense cap cost a una de les dues associacions comercials de la ciutat.

La iniciativa ha tornat a ser posada en marxa des de la regidoria de comerç d'Alcoi, així com des de la federació de comerç 'Alcoi Comercial' i l'Associació Comarcal d'Empresaris del Comerç d'Alcoi (ACECA). A una d'aquestes dues associacions podran adherir-se gratuïtament els guanyadors, 6 mesos el primer classificat, i 3 mesos el segon.

La presentació de sol·licituds està oberta fins al 6 de desembre de 2019, i els aparadors hauran d'estar decorats des del 8 de desembre fins al dia de la Cavalcada dels Reis Mags. Les bases de participació i el formulari a presentar es poden trobar en el següent enllaç.

Entre els criteris a valorar es tindrà en compte la caracterització del Nadal Típic Alcoià, l'originalitat, la decoració de la façana i els accessos a l'establiment, l'ambientació interior, la il·luminació i la utilització de productes propis.