El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi present a la Fira Turística F. RE.E. de Munic per primera vegada

Alcoi present a la Fira Turística F. RE.E. de Munic per primera vegada / Comunicació Alcoi
Alcoi, amb Calp i Torrevella van ser les tres úniques ciutats alacantines en la fira.

Per primera vegada, Alcoi té presencia a la Fira Turística F. RE.E. de Munic que es va celebrar del 21 al 25 de febrer. Juntament amb Calp i Torrevella van ser les tres úniques ciutats alacantines en la fira.

La regidoria de Turisme d’Alcoi ha estat present a la fira F. RE.E de Munic, juntament amb Calp i Torrevella, les tres úniques ciutats alacantines en un dels esdeveniments turístics més importants d’Alemanya del sud.

Entre els dies 21 i 25 de febrer, les tres ciutats alacantines han seguit la línia promocional que tant l’Agència Valenciana de Turisme com el Patronat Turístic de Costa Blanca han establert per a l’any 2018.

Lorena Zamorano, regidora de Turisme, ha recordat que “Alemanya representa el quint mercat emissor de turistes més profitós per a les nostres terres, superat únicament per França, Regne Unit, Holanda i Bèlgica” i per altra banda, que “la prioritat d’aquestes tasques de difusió ha de ser desestacionalitzar la presència de turistes a la nostra ciutat, un efecte que s’aconsegueix fent valdre els nombrosos encants que té Alcoi”

La fira va ser molt productiva, perquè es va aprofitar per a establir contactes amb els representants de l’Oficina en l’Exterior (OET) que en Munic gestiona Turespaña en la qual tindrà presència permanent a través de material promocional destinat a suscitar l'interés entre els alemanys que, visitant aquesta oficina, planifiquen la seua escapada a la Comunitat Valenciana.