El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Ni cansament pel partit del Reial Madrid ni distracció per la fama mediàtica. El Deportivo compleix en Lliga i supera un rival directe com l'Oriola en la hipotètica carrera per evitar el descens. Jona i Raillo han marcat.

Més informació

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Alcoi, present als Premis Goya per partida doble

Portada de 'Un Mundo Normal'

Les nominacions són a Pau Durá com a millor actor de repartiment, i Oscar Pastor, com a millor actor revelació.

Pau Durà i Oscar Pastor posaran l'accent alcoià als Premis Goya de 2021. Ambdós formen part de la pel·lícula 'Un Mundo Normal'. La Gala tindrà lloc a Màlaga el 6 de març, amb connexions a València i Madrid amb totes les mesures per complir els protocols derivats de la Covid-19.

'Un Mundo Normal' compta amb 17 nominacions als premis Goya de 2021. Dues d'elles tenen presència alcoiana. En el film dirigit per Archero Mañas compta amb la nominació de Pau Durá a millor actor de repartiment, i amb Oscar Pastor, com a millor actor revelació.

El 6 de març es donaran a conèixer els guanyadors de tots els premis. La gala estarà presentada per Antonio Banderas i Maria Casado. A través de les xarxes socials, el regidor de Cultura, Raül Llopis, ha donat l'enhorabona als dos i els ha desitjat "les millors de les sorts".