El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi, present als triomfs femení i masculí del mundial de Roller Derby

Imatge de l'equip femení de bronze / WRG

Keka Sánchez Velasco i Lara Selva Barceló són jugadores del conjunt femení. Hermes Vélez entrena als xics. Tots alcoians.

Les seleccions masculines i femenines de Roller Derby tenen presència alcoiana. Pel que fa als xics, l'entrenador és l'alcoià Hermes Vélez i han quedat subcampions. El conjunt femení ha sigut bronze al campionat del món. En eixa selecció juguen les alcoianes Keka Sánchez Velasco i Lara Selva Barceló.

A Mollet del Vallés s'ha disputat el campionat mundial de Roller Derby, dins dels World Roller Games. Tant les seleccions femenina com la masculina han aconseguit pujar al pòdium.


Pel que fa a les xiques, el conjunt nacional té forta presència alcoiana amb Keka Sánchez Velasco i Lara Selva Barceló. La selecció no ha pogut passar a la final en caure 95 - 77 davant Austràlia, mentre que el partit per decidir el 3r i 4t lloc han guanyat Índia per un contundent 106 - 14. L'equip masculí, dirigit per Hermes Vélez, ha perdut la final davant els favorits. Estats Units ha guanyat per 42 - 37 en la final. Tant en categoria masculina com en femenina els campions han sigut els nord-americans.