El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi presenta el primer concurs de pintura ràpida a l'aire lliure

Presentació del concurs de pintura.

Hi haurà un tema únic: el patrimoni urbà i arquitectònic d'Alcoi. De fet, es facilitarà un plànol amb els llocs d'interés. I està obert a tot el món: majors, xiquets, nacionals o estrangers, professionals o amateurs. Serà el pròxim 2 d'octubre al centre d'Alcoi.

L'Escola Municipal de Belles Arts d'Alcoi, l'Ajuntament, la Fundación Mutua Levante i diversos col·laboradors entre llibreries i empreses gràfiques, presenten el primer concurs de pintura a l'aire lliure en el centre d'Alcoi. Serà aquest 2 d'octubre, i és d'inscripció lliure i gratuïta.

L'objectiu, a més d'atraure artistes que omplin el centre de la ciutat, és valorar el patrimoni del centre i la zona per a vianants. De fet, aquest mapa marca la zona del concurs i els llocs d'interés.


L'estil és lliure i hi haurà tres modalitats. Una infantil per a xiquets de 5 a 13 anys; una juvenil entre 14 i 17 anys; i una modalitat per a adults a partir de 18 anys. En les dos primeres modalitats hi haurà un primer i segon premi de material de belles arts o llibres. Per a la modalitat d'adults, patrocina Fundación Mutua Levante que no sols aporta el premi econòmic, de 1.100 euros per al primer i 800 euros per al segon, sinó que també exposarà els quadres premiats, que passaran a formar part de la col·lecció de Fundación Mutua Levante.

Per a inscriure's, cal emplenar aquesta sol·licitud i enviar-la al correu de l'Escola de Belles Arts. També es pot fer la inscripció presencialment a l'escola, i el mateix dia 2 a l'IVAM CADA abans que comence el concurs (abans de les 10 hores per a joves i adults, i abans de les 11 hores per a la modalitat infantil).