El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi presenta el projecte Àgora com a model d'innovació

Taula redona on ha estat representat Alcoi.

La capital de l'Alcoià ha exposat en un fòrum de la 'Red Innpulso' el projecte d'Àgora com a model de bones pràctiques en la innovació i la formació per a l'ocupació i la inclusió social.

L'encontre ha tingut lloc en la localitat de Dos Hermanas (Sevilla) aquest 14 de novembre, sota el lema Un espai per a aprendre i compartir sobre innovació i bones pràctiques en la Formació per a l'Ocupació i la Inclusió Social en política i desenvolupament local.

Alcoi va intervenir exposant davant els assistents l'experiència del 'Projecte Àgora Alcoi' en la taula redona relativa a programes integrals d'ocupació i formació en la qual també van participar els Ajuntaments d'Avilés, La Corunya, Viladecans, Gavá i Dos Hermanas. En la Jornada en la qual es van plantejar reptes i desafiaments de les polítiques actives d'ocupació, des d'una perspectiva innovadora.

El Regidor d'Ocupació, Empresa i Formació, Alberto Belda, afirma que "aquesta trobada d'àmbit nacional ha suposat una excel·lent oportunitat per a conéixer què realitzen altres ajuntaments en matèria d'Ocupació i Formació, compartir experiències, intercanviar metodologies i posar, una vegada més, a Alcoi en el mapa de la Innovació".