El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi presenta el seu primer festival nacional de Teatre Amateur

El festival s'inclou dins de la capitalitat cultural d'Alcoi. Les representacions tindran lloc els dies 4, 18 i 25 de novembre al Teatre Calderón.
 

Pot optar qualsevol companyia amateur de tota Espanya, i se seleccionaran 3 que rebran 3.000 euros cadascuna com a pagament. Així, en novembre podrem gaudir al Teatre Calderón d'Alcoi de tres obres de teatre en un festival que no és competitiu, sinó "un festival de convivència". 

El Consell de Cultura d'Alcoi ja ha publicat les bases del primer festival nacional de teatre Amateur d'Alcoi, i que tindrà lloc en tres dijous de novembre. Poden optar companyies de teatre amateur de tot el territori nacional, i se seleccionaran tres que es representaran al teatre Calderón d'Alcoi. Un festival molt ben acollit perquè es pagarà a les companyies que siguen seleccionades 3.000 euros a cadascuna, en una aposta per fomentar el moviment teatral. També se'ls facilitarà allotjament si han de fer la nit a Alcoi. 

Si formes part d'un grup de teatre i estàs interessat, ací tens les bases i ací el formulari d'inscripció. I si ets amant del teatre i vius a Alcoi, reserva't els dijous de novembre per a gaudir del festival.