El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi presenta el seu 'repte dels 21 dies' en el Congrés de Benestar Animal

"La campanya es va presentar com un exemple de bones pràctiques i hem de ressaltar-ho i donar-li la importància que mereix", Miguel Juan, regidor de Salut Pública.

La campanya de Panda Creatiu i el consistori alcoià per aconseguir carrers més nets d'orins de gos ha sigut exemple de bones pràctiques.

Aldaia ha acollit aquest mes de desembre el segon Congrés de Benestar de l'Animal de Companyia, organitzat per la Federació Valenciana de Municipis Províncies, i al que han assistit més de 170 representants d'administracions locals, professionals de la veterinària o associacions animalistes. I allí, entre totes les exposicions públiques, Alcoi ha presentat la seua campanya del 'Repte dels 21 dies', orientada a corregir els mals hàbits dels propietaris de gossos pel que fa a les pisades al carrer.

La campanya ha estat ideada per Panda Creatiu, i dirigida per Hermes Vélez en coordinació amb el departament de Salut d'Alcoi. Hermes Vélez ha presentat en el congrés la campanya i els seus objectius, així com la plataforma on els propietaris de gossos poden participar i fer seguiment dels diferents reptes. Des del consistori asseguren que l'experiència ha sigut profitosa, i que molts ajuntaments i associacions "es van interessar pels resultats de la campanya i van aportar idees, que potser es poden usar per a futures campanyes i continuar millorant la convivència i l'aspecte de la ciutat".

Hermes Vélez amb el regidor Miguel Juan / Ajuntament d'Alcoi

El regidor de salut pública, Miguel Juan, assegura que "estem molt contents que la nostra ciutat siga referent una vegada més, en aquest cas amb un projecte que naix d'una jove empresa que ara podrà expandir el seu abast i treballar per altres ciutats. La campanya es va presentar com un exemple de bones pràctiques i hem de ressaltar-ho i donar-li la importància que mereix".