El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Alcoi Prestigi' torna amb una quinta edició que arrancarà a principis d’any

Fins ara 80 comerços i unes 200 persones han participat i el 77% dels participants ha millorat els seus resultats de ventes i facturació.

Les inscripcions per a poder participar en la quinta edició que arranca en 2023 estan obertes fins el 31 de gener a les Oficines de Comerç de l'Ajuntament d'Alcoi.

‘Alcoi Prestigi’ és el programa que dona a conèixer les Claus del model Synplexity a comerços i pymes de la ciutat. Va arrancar al 2019 amb l’expert Josep Alzamora i el seu equip, que acompanyen i formen a les persones que han decidit donar la volta al seu negoci. Les inscripcions estan ara obertes fins el 31 de gener per a començar en l’edició del 2023 a l’Oficina de Comerç de l’Ajuntament d’Alcoi (Sant Francesc 38).

L'objectiu de “Alcoi Prestigi”, continua sent convertir als comerços d'Alcoi en un referent entre els seus clients pel seu prestigi, que siguen capaços de crear un vincle emocional profund, robust i autèntic entre els clients i les marques. Així com transformar els negocis perquè siguen capaços de sobreviure en un mercat tan competitiu com l'actual.

Perdre la por a la crisi, guanyar en confiança, augmentar vendes, millorar el servei i les experiències dels seus clients, són algunes de les coses que aconsegueixen aconseguir els que decideixen a incorporar-se a “Alcoi Prestigi”.
Fins ara 80 comerços i unes 200 persones han participat i el 77% dels participants ha millorat els seus resultats de ventes i facturació.

Compta amb el finançament de l'Ajuntament d'Alcoi i amb el suport de la Cambra de Comerç, la Federació de Comerç Alcoi Comercial i l'associació comarcal de comerç ACECA.