El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi pretén col·locar els contenidors prop de les càmeres de seguretat per evitar la seua crema

Reunió al Saló de Plens / Ajuntament

També s'intentaran que s'allunyen de les vivendes, ja que la crema del mobiliari urbà pot suposar un perill per als veïns. 

Conscienciació ciutadana, coordinació entre els cossos de seguretat i reubicació o reordenació d'algunes illes de contenidors. Aquests són els eixos en què Ajuntament i Policia Local treballen per tal d’evitar la crema de contenidors.

Una de les accions efectives, que s’ha parlat en la reunió entre Ajuntament, Policia Nacional i Policia Local, és la d’allunyar algunes illes de contenidors de vivendes i col·locar-los prop de les càmeres de seguretat.

Pel que fa a la conscienciació ciutadana, és primordial que la ciutadania avise a la Policia de qualsevol actitud que consideren sospitosa quant als contenidors. També treballaran coordinats la Policia Local i Nacional analitzant diferents els casos per a poder donar amb la persona causant dels danys.

A la reunió han assistit els màxims representants dels cossos de seguretat, el regidor de Seguretat, Raül Llopis, el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre. Llopis ha indicat que “és fonamental treballar de manera coordinada, per això ens hem reunit per a fixar aquests eixos d'acció. Necessitem la col·laboració de la ciutadania per a donar amb qui causa danys, no sols als contenidors, també posen en perill la vida de persones que viuen al costat d'ells. La reunió ha sigut molt profitosa i s'han tret conclusions molt positives”.