El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi preveu la major incidència de la Covid-19 aquesta segona setmana de gener

Hospital d'Alcoi / AM
  1. Els grups municipals també han preguntat pel dispositiu davant la borrasca Filomena

La relaxació en les mesures per contindre la Covid-19 en Nadal tindran el punt amb major incidència a partir de la setmana de l'11 de gener. Segons la Junta de Portaveus, "a partir d’eixe moment es preveu que es noten totes les mesures que s’han pres a la nostra ciutat i comencen a baixar les xifres de contagis a Alcoi".

Els grups municipals han demanat conèixer l'evolució de la pandèmia a Alcoi. Segons l'última actualització per part de Sanitat aquest divendres 8 de gener, el departament de Salut d'Alcoi compta amb 4.679 casos, 1.085 detectats l'última quinzena. Sumem 9 noves morts i hem perdut 197 persones.


En la reunió també s’ha informat que ja ha arrencat la campanya de vacunació a la nostra ciutat, en concret, al Centro de Respiro Solroja i la pròxima setmana començarà al personal sanitari d’acord amb el Pla de Vacunació de la Generalitat. ARAMULTIMÈDIA ha pogut saber que en l'Hospital Verge dels Lliris començarà la vacunació aquest dissabte 9 de gener.

 

Igualment s’ha aprofitat la Junta de Portaveus per repassar la situació que ha provocat la borrasca Filomena a la nostra ciutat i s’ha explicat el protocol de seguretat que s’ha habilitat per tractar d’aconseguir la màxima normalitat possible per a la ciutadania.