El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi promocionarà la seua oferta turística a Tòquio

Hi haurà un fullet alcoià en la fira de turisme JATA, en Tòquio, i també a l’oficina de turisme d’Espanya a la capital del Japó.

Alcoi és un municipi que compta amb un patrimoni històric i natural que resulta molt atractiu per al mercat turístic del Japó. La nostra localitat rep moltes visites organitzades des d’aquest país, per aquest motiu s’ha realitzat un fullet específic de la ciutat en japonés que estarà disponible a la fira de turisme JATA en Tòquio, i a l’oficina de turisme de la mateixa ciutat.

Cal recordar que Alcoi forma part de l’Associació Hispano Japonessa de Turisme, amb l’objectiu de fomentar el turisme i els negocis entre els dos paisos. Aquesta Associació està formada per empreses i organismes del sector turístic d’Espanya i del Japó, i mou més d’un 85% del trànsit turístic entre les dos nacions.

Gràcies a l’Associació, HANA, Hashi Alcoi Nipón Asociación, presidida per Hiroshi Fuji, la nostra localitat encara té més vincul amb la cultura japonesa, i a més fomenta l’interés dels dos països per la cultura de l’altre.