El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi proposa un qüestionari per elaborar el Pla de Joventut 2021-2025

Si tens entre 18 i 30 anys, pots participar en el qüestionari elaborat pel Departament de Joventut de l'Ajuntament d'Alcoi. L'objectiu és elaborar el Pla de Joventut 2021 2025.

Aquest Pla de Joventut "marcarà les principals línies d'actuació, afavorirà la seua participació i establirà mesures i accions planificades per a millorar la vida de les persones joves", segons explica Maria Baca, regidora de Joventut. El qüestionari està en el següent enllaç.


Hi ha preguntes relacionades amb temes que afecten les persones joves com ocupació, oci, habitatge, sexualitat, relacions de gènere, salut o addiccions. És anònim i confidencial. La seua elaboració s'ha retardat sobre la programació que estava prevista pel tema de la COVID-19.


Aquest pla té un antecedent que és l'Estratègia de joventut. Alguns dels reptes del Pla és millorar la cooperació i la interrelació entre els diferents agents que treballen amb joves, transformar les polítiques de joventut, aconseguir que les polítiques de joventut siguen percebudes de manera positiva, o Implantar una política de joventut municipal real i participativa.