El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi rebrà 4.000 euros pel robatori de coure del 2013

Imatge genèrica de cables de coure, va Pixabay

La sentència condemna els tres lladres a pagar a l'Ajuntament una indemnització de 4.436 euros pel robatori de coure al parc de la Zona Nord.

2013 va ser un any amb robatoris massius de material públic, sobretot tapes de clavegueram i cables de coure. I ara arriba la sentència per un d'aquests casos, en concret el robatori en març del 2013 de gran quantitat de coure del parc de la Zona Nord.

Segons els fets provats de la sentència, el 6 de març tres persones alçaren arquetes del parc i furtaren coure que, aquell mateix dia, veneren a un establiment del barri. L'endemà tornaren al parc, però van ser sorpresos per les forces de seguretat amb 37 rotllos de cable de coure negre i 15 de color terra. La sentència ara els condemna per un delicte de robatori amb força, i han de pagar a l'Ajuntament una indemnització de 4.436 euros.

Vanessa Moltó, regidora de règim jurídic assegura que "com sempre hem defés, aquest Ajuntament va a treballar per a què cap robatori o actuació delictiva contra els béns públics que són de tots quede impune, denunciant i treballant amb la policia per a realitzar les actuacions pertinents. Agraïm a les forces de seguretat la seua col·laboració i efectivitat, i reiterem als ciutadans que denuncien tots aquells fets delictius que presencien, per a poder actuar i defensar allò que és de totes i tots els alcoians".