El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi rebrà per primera vegada la Copa d'Escalada de Bloc Autonòmic

Francisco Durà, Alberto Belda i Paco Alfaro/AM

Atenció, davant la previsió de pluja, l'activitat d'Escalda es trasllada del poliesportiu de Caramanxel, on estava prevista, al Poliesportiu Eduardo Latorre.

Per primera vegada en Alcoi tindrà lloc la Copa d'Escalada de Bloc Autonòmic. Serà aquest per al 15 de setembre al Poliesportiu Eduardo Latorre a partir de les 08:00 (en un primer moment s'havia previst per al poliesportiu de Caramanxel, però la previsió de pluja ha obligat a canviar la ubicació).

La competició està a càrrec de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana, que ja té a més de 18.000 federats, i es troba amb Francisco Durà com a president. Pel que fa a la copa, l'activitat principal és l'escada, concretament la de bloc, en la que els competidors hauran d'escalar un bloc d'uns 4 metros d'altura en la qual agafaran una pressa que té la funció de bonus per a guanyar molts més punts, i després muntar al top del bloc com a objectiu final.

El dia es dividira en dos parts, la primera estarà dedicada principalment a la categoria sub 9, 12, 16 i 18 en femení i masculí i es realitzara pel matí. A les 08:30 té lloc la reunió de l'equip tècnic, de 09:00 a 11:00 les classificatòries, a les 12:00 les finals i a les 14:00 s'entreguen els trofeus.

La segona part serà a la vesprada a partir de les 15:00, dedicat a la competició de categoria absoluta. A les 15:30 la reunió de l'equip tècnic, de 16:30 a 17:30 classificatòries, les finals a les 18:00, i l'entrega dels trofeus a les 19:30.

Les inscripcions es poden solicitar a la pàgina oficial de la federació.