El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi recull el premi SICTED a FITUR

La fira turística se celebra a Madrid de forma presencial del 19 al 23 de maig. 

Alcoi és la Millor Destinació Turística segons el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins (SICTED). La ciutat ha rebut el premi a FITUR, que se celebra a Madrid de 19 a 23 maig.

Lorena Zamorano, regidora de Turisme, i Toni Francés, alcalde d’Alcoi, ja han recollit el premi a Madrid. SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme, amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, que treballa amb establiments i serveis turístics de fins a 36 oficis diferents, amb l'objectiu últim de millorar l'experiència i satisfacció del turista.

Aquest sistema de qualitat integral en destí està format per 221 destins de tota Espanya i un total de 9.079 empreses de les quals 5.863 estan distingides. La nostra ciutat és destí SICTED des de l'any 2013.

Lorena Zamorano, regidora de Turisme, indica que “cada vegada estan afegint-se més empreses” a SICTED. La regidora continua dient que “hi ha una preocupació molt evident del sector per demostrar que som una destinació de qualitat i aprofundir en eixa professionalització que ens farà tindre eixe punt diferenciador de qualitat, que cada vegada és més demandat pels turistes”.