El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi recupera places d'aparcament a Santa Rosa i l'Eixample

Solar habilitat al costat del carrer Perú.

L'Ajuntament ha habilitat dos zones d'aparcament al barri de l'Eixample i Santa Rosa, amb què recuperar les places d'estacionament perdudes per la construcció del vial per a ciclistes i vianants. Amb totes dues zones s'habilitaran al voltant de 100 places.

Un d'aquests solars se situa al tram que hi ha entre Mestre José Ribera Montes a partir de l'encreuament amb el carrer Joan Fuster fins al túnel d'accés a Batoi. Ací s'han aconseguit 83 places d'aparcament. Un total de 73 adequant el solar que està entre la Colònia d'Aviació i el túnel, 5 reordenant el carrer Benimarfull i 5 més en Metge Manuel Rodríguez.

A aquestes actuacions cal sumar dos que es portaran avant i que suposaran d'una banda 52 places al carrer Joan Fuster (al costat del Col·legi El Romeral) gràcies a l'adequació dels aparcaments existents i per una altra 36 amb l'adequació del solar existent entre el carrer Mestre Ribera Montes i Cronista Jordán, al costat del pont José Luis González.

Des del consistori s'han vist obligats a reordenar l'aparcament al llarg del traçat del vial ciclista. Calculen que en total hi haurà 382 places al llarg del recorregut una vegada hagen finalitzat totes les actuacions previstes.