El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi registra la major incidència de les comarques amb 45 casos per cada 100.000 habitants

La vacunació massiva continua a Alcoi, imatge d'aquesta setmana.

Segons l'actualització de dades fetes per Sanitat aquest 27 d'abril, el Departament de Salut d'Alcoi compta amb 13.427 casos, 35 detectats en l'últim quinzena. Hem perdut 416 persones

 

La capital de l'Alcoià ha sumat 17 casos aquest cap de setmana, i Ibi altres 7. Per contra, Banyeres està ja neta amb una incidència 0, i a Cocentaina continua descendint. A tot el departament ens situem en 25 casos per cada 100.000 habitants.

Alcoi suma un important nombre de nous casos, comparat amb les darreres setmanes, i situa la seua incidència a prop d'entrar de nou en risc. I és que en el passat cap de setmana ha sumat més casos que en tot el mes d'abril, 17 nous dels últims dies respecte als 14 que havíem sumat de l'1 al 23 d'abril. Així, la capital de l'Alcoià se situa en una incidència de 45 casos per cada 100.000 habitants, el doble de la mitjana del departament, que ha incrementat fins als 25 casos per cada 100.000 habitants. El que no sabem encara és quants d'aquests 17 nous casos corresponen a brots, però és d'esperar que en les pròximes informacions diàries de Sanitat es confirme algun brot a la ciutat.

Ibi també ha sumat casos aquest cap de setmana, 7, i incrementa també la incidència fins als 30 casos per casa 100.000 habitants.,

Són els dos únics municipis que presenten xifres més elevades, perquè a Cocentaina no han sumat cap nou contagi i descendeixen fins als 8 casos per cada 100.000 habitants.I a Banyeres de Mariola ja no tenen incidència, amb cap cas nou en l'última quinzena. Així, la presència del virus a hores d'ara està tan sols a Alcoi, Ibi, i en menor mesura, Cocentaina.

Afortunadament, no cal lamentar noves morts, i mantenim la xifra de pèrdues en 416 des de l'inici de la pandèmia. I la vacunació massiva continua a les comarques en els punts d'Alcoi, Muro i Benilloba.