El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Poc abans de les 10 del matí un edifici ha patit un despreniment al centre d'Alcoi, en els números 8 i 10 del carrer Sant Agustí. Els bombers han iniciat els treballs per localitzar una dona que es pensa que podia estar en l'immoble en el moment de l'ensulsiada.

Més informació

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Alcoi reivindica el paper de la dona en la ciència amb l'exposició “Científiques Invisibles”

Panells informatius part de l'exposició / ruvid.org

"Científiques Invisibles" és el títol de l'exposició que ha organitzat la Xarxa d'Universitats Valencianes per al foment de l'R+D+i i que acollirà Alcoi. S'inaugura aquest dimarts, 12 de març, a la Sala d'Exposicions del Centre Cultural Mario Silvestre, i es podrà visitar fins al 15 d'abril.

El contingut dels panells fa un repàs per les disciplines científiques en les quals moltes dones han destacat, com ara la medicina, la psicologia, la biologia, la química, la informàtica, i les matemàtiques, però també recorden a la coneguda Marie Curie, i el paper femení al món dels invents.

Altres seccions importants estan dedicades a la discriminació que sofreixen les científiques i a totes aquelles iniciatives que s'ha desenvolupat per fer-li front. A més, una part important de la mostra està dedicada a les científiques valencianes contemporànies, que posen al capdavant de l'actualitat les universitats valencianes.

Així, passejant entre les mirades de tantes investigadores, es coneixen dades i històries d'aquelles que han rebut menys repercussió mediàtica, com ara Ellen Swallow, Lise Beitner, Patricia Billings, Melanie Klein o Anna Lluch.