El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi reivindicarà el 8 de març "des de casa"

Cap activitat és presencial, segons Aranza de Gracia.

 

Consulta el programa

Ajuntament i distints col·lectius han organitzat nombroses activitats per celebrar el 8M. Aranza de Gracia, regidora d'Igualtat, ha anunciat que no hi haurà cap acte presencial i demana a tothom que reivindique el Dia Internacional de la Dona "des de casa".

El 8 de març se celebren els actes centrals, però en les jornades prèvies també s'organitzen distintes activitats. El 8M es difondrà el manifest en línia, s'organitza un homenatge a Isabel Clar-Simó, hi haurà contacontes i activitats per a tots els públics, amb un escape room i un documental sobre dones importants alcoianes.


Els dies previs els protagonitzen la cultura, l'esport i les xarxes socials. El consistori ha organitzat activitats relacionades amb Tik Tok, concurs de fotografia, exposició a la Capella de l'antic Asil, la Viquimarató Editadona i la ja consolidada marxa esportiva 'A les fosques'. Ruth Tomas, la tècnica d'Igualtat, ha sigut qui ha anunciat les activitats en roda de premsa.


Cartell
El 8M d'Alcoi estarà il·lustrat gràcies a un cartell, també, reivindicatiu. La seua autora és l'estudiant de l'EASD Alcoi, Denise Llorens. L'autora ha explicat que "moltes de les dones que en la història han tingut importància no han tingut visibilitat en el moment que es tocava". Ha acabat dient que "ha volgut fer visible l'invisible".