El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi rep 24.863 euros en concepte d'ajudes per al turisme per part de l'agència Valenciana

Alcoi rep 24.863 euros en concepte d'ajudes per al turisme per part de l'agència Valenciana / Ajuntament d'Alcoi
Per a les festes de Moros i Cristians hi ha rep el màxim que són 20.000 euros

L'agència Valenciana atorga vora 25.000 euros a Alcoi en ajudes per al turisme en concret per a tres projectes diferents.

Un total de 24.863 euros és el que l'Agència Valenciana de Turisme (AVT) hi ha atorgat a Alcoi per a fomentar el turisme, repartits en dos programes diferents que són 3 projectes turístics per a la ciutat.

Cal destacar que l'AVT té dos programes d'ajudes, un per les inversions i adequacions dels serveis i recursos turístics en el qual Alcoi va presentar la recreació virtual i integració en un recorregut del jaciment arqueològic del Puig i finalment ha rebut 4.410 euros.

I el segon programa d'ajudes està dedicat a l’impuls de la imatge de les destinacions turístiques amb 453 euros i la Campanya de publicitat de Moros i Cristians amb 20.000 euros sent, el que més subvenció ha rebut.

Lorena Zamorano, regidora de turisme, diu que "hem rebut per a les nostres festes de Moros i Cristians el màxim possible, amb la màxima puntuació, a més, durem endavant un projecte pioner en matèria d’accessibilitat turística del que estem molt orgullosos i veurà la llum a final d’any i es reconeix la gran tasca que fa la nostra Tourist Info amb la renovació del certificat de Qualitat Turística. Per tant, estem satisfets i seguirem treballant per impulsar la nostra ciutat com a destinació turística de qualitat".