El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi rep una subvenció per a ajudar en la conservació i millora dels paratges naturals

Les visites guiades tenen lloc els dies 30 de setembre, 1, 7, 8 i 9 d'octubre amb eixida a les 9 hores del parc de patinatge que està al costat del Col·legi Santa Ana.

Les ajudes van destinades a la construcció d'una sèquia per desgassar el riu i per a donar a conèixer el calor ambiental del paratge.

La Diputació d’Alacant ha concedit una ajuda de 4.961’92€ per a la realització de dues intervencions. La primera consistent en la construcció d'una sèquia oberta per a desguassar al riu un dels tolls creats per a la reproducció d'espècies aquàtiques i la segona una campanya de visites al Racó en les que es donaran a conèixer els valors ambientals i tradicionals d'aquest paratge.

Les visites guiades tenen lloc els dies 30 de setembre, 1, 7, 8 i 9 d'octubre amb eixida a les 9 hores del parc de patinatge que està al costat del Col·legi Santa Ana, amb una duració entre 4 i 5 hores per a grups de 25 persones. L'activitat finalitza en el paratge, sent la tornada per compte dels participants. Les inscripcions són gratuïtes i s’han de realitzar en aquest enllaç.