El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi repararà les proteccions del Pont de Cervantes i de la Petxina

Proteccions al pont de Maria Cristina.

Es preveuen talls de circulació en les voreres durant el transcurs de les obres.

Des de l'Ajuntament s'ha demanat permís al Ministeri, ja que aquests ponts estan dins del recorregut de la carretera nacional.

L'actuació al Pont de Maria Cristina (ubicat a Cervantes) s'iniciarà aquest 15 de novembre i s'espera que finalitze abans que acabe l'any. Al pont de la Petxina les millores s'iniciaran el 26 de novembre fins al 14 de desembre.

Les obres al pont de Maria Cristina es desenvoluparan en dues fases: en la primera, fins a finals de novembre, els vianants podran circular per la vorera de l'esquerra en el sentit de la circulació; i en la segona, fins al 6 de desembre aproximadament, els vianants ho podran fer per la vorera de la dreta. En totes dues fases es mantindran els dos carrils de circulació per a vehicles i s'ocuparà el carril bus.

Quant al pont de la Petxina, durant la primera fase (fins al 5 de desembre) els vianants circularan per la vorera de l'esquerra en sentit de la circulació, i per la dreta durant la segona fase. En cada fase també es tallarà un dels dos carrils per a la circulació de vehicles.

Des de l'Ajuntament s'ha demanat permís al Ministeri, ja que aquests ponts estan dins del recorregut de la carretera nacional.