El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi retrocedeix en el temps amb la Concentració de Vehicles Clàssics

Aquest any se celebra la novena edició d'aquesta convenció en la qual vehicles del segle passat es reuneixen, per tal d'ensenyar a la gent aquestes joies sobre rodes. En l'edició d'enguany una de les novetats més importants és el seu canvi d'ubicació. 

Durant el cap de setmana de l'1 i 2 de juny, Alcoi tornarà al passat gràcies a la novena edició de la Concentració de Vehicles Clàssics a Alcoi, organitzada per Motor Club Clàssic Alcoi. Enguany com a novetat el gros de les activitats canvien d'ubicació. Es podrà gaudir dels vehicles "vintage" al Parc del Polígon Industrial Cotes Baixes, a més de la resta de programació preparada perquè tot el món puga participar d'aquest esdeveniment.

Tot començarà molt de matí el dissabte 1 de juny, i és que, a les 8.30 es realitzarà un esmorzar a la Plaça d'Espanya on es reuniran tots els vehicles i es farà el Concurs d'Elegància. A més, també es podrà veure l'exposició de fotografies antigues. A les 10.30 h, s'iniciarà una ruta amb un recorregut de 30 km amb una durada de 2 hores i mitja, que travessarà gran part de la ciutat i altres zones dels afores, i que finalitzarà al Polígon Cotes Baixes. 

Ja en la ubicació on es realitzaran la resta d'activitats, a les 13.30 s'iniciarà el dinar quan tots els vehicles estiguen aparcats, i al finalitzar aquest dinar es farà entrega dels trofeus del Concurs d'Elegància, que donarà pas a una de les proves més divertides del cap de setmana, la Prova de Litro Vespa Club, en la qual, s'omplirà el depòsit d'aquestes mítiques motos amb sols un litre de combustible i guanyarà la que més voltes siga capaç de fer amb aquesta quantitat. 

La següent prova s'iniciarà a les 18.15 h, i serà la Prova d'Inèrcia, en la qual s'ensenyarà a la gent en què consisteix aquest esport que per a molts és desconegut. Ja hi han apuntats per a aquesta competició vora 25 cotxes. La jornada del dissabte finalitzarà amb música gràcies als concerts de Hypatia i Rafa Rasposo.

Ja arribat el diumenge sobre les 10.30 h s'iniciarà la Primera Competició de Slalom, que entrarà dins del Campionat d'Espanya. Ja a les 17.30 h es realitzarà la clausura de la novena Concentració de Vehicles Clàssics d'Alcoi.

A més d'aquestes activitats, en el recinte en el qual es realitza la concentració també hi haurà Dj amb música dels anys 60, 70 i 80, un castell unflable per als més menuts, food trucks i barres amb beguda, barberia, vintage shop i tatto show, perquè tot el món puga gaudir d'aquesta experiència. 

Si vols saber més informació, fes clic al cartell: