El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi s'activa: vora una dotzena de propostes per al cap de setmana entre danses, art, turisme i cultura

Un dels artistes d'Urban Skills aquesta setmana. Imatge via Ajutament d'Alcoi

L'Urban Skills, les activitats pel dia Mundial del Turisme, un festival de contes, un altre de música i danses tradicionals, un concurs de pintura ràpida o el concert de FemRap. Alcoi s'ompli d'activitat com feia temps que no es veia.

A mesura que les restriccions pel coronavirus es retiren, i continua descendint la incidència, l'activitat social, cultural i turística s'incrementa a Alcoi. Aquest cap de setmana tenim, en tan sols dos dies, més d'una dotzena de propostes entre rutes per la ciutat, visites guiades a museus, art al carrer i en sales d'exposicions, música i ball en dos punts diferents de la ciutat, i activitats esportives.

Per una banda està l'Urban Skills, diferents artistes pintant murals per la ciutat, i unes rutes que s'estrenen dissabte per a conéixer els que ja estan pintats.

També tenim un concurs de pintura ràpida en el centre d'Alcoi. O el primer festival de Narració Oral, un Fum de Contes, a l'IVAM CADA. Danses Carrascal ens porta fins a l'Amfiteatre de la Zona Nord un Festival de Música i Dansa amb 8 grups de tota la Comunitat Valenciana. I més música a la plaça d'Espanya amb FemRap. També tenim propostes per als esportistes: l'eixida des d'Alcoi de 'Amb Bici per la Via Verda', o la Pujada al Montcabrer.

A tot açò cal sumar les exposicions de La Capella i l'IVAM CADA, i totes les visites guiades o rutes a Alcoi i el cementeri que es proposen pel Dia Internacional del Turisme. I aquest dissate Alcoi acull la marató de donació de sag i medul·la

S'inicia així el mes d'octubre, que conclourà amb la celebració del Mig Any fester, després d'any i mig sense festes.