El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi se suma a altres ciutats que tenen dos clubs rotaris amb el nou Rotary Club Alcoi Font Roja

Alcoi se suma a altres ciutats que tenen dos clubs rotaris amb el nou Rotary Club Alcoi Font Roja / Club Rotary
L’acte per a lliurar la carta constitutiva del nou Club, serà el 19 de maig en l'Hostal Savoy d'Alcoi

 El pròxim 19 de maig tindrà lloc l'acte de lliurament de la Carta Constitutiva per a fer oficial el nou Rotary Club Alcoi Font Roja que estarà format per 25 joves empresaris i professionals, homes i dones.

L'Hostal Savoy d'Alcoi té el plaer d’acollir l'acte de lliurament de la carta constitutiva del nou Club Rotary Font Roja, format per 25 joves empresaris i professionals, homes i dones. L’esdeveniment serà el dia 19 de maig I quan es faça oficial, Alcoi se sumarà a altres ciutats com Elx, Castelló de la Plana, Mahón, Cartagena, Granada, Màlaga i Marbella que tenen dos clubs rotaris.

Amb aquest nou club, Alcoi tindrà un recolzament per part dels socis del nou Club disposats a treballar per la societat amb els lemes “Donar de si, abans de pensar en si” o “Es beneficia més, qui millor serveix”.

Moltes autoritats estaran presents a Alcoi aquest dissabte per a abrigallar i acompanyar als nous socis amb el testimoniatge de la seua presència, en el que serà la seua oficialització com a Club Rotary i la benvinguda a la Família Rotaria espanyola i mundial.

El lliurament de la carta constitutiva estarà presidida per Don Antonio Francés, Alcalde d'Alcoi, juntament amb el Governador del Districte.

L’objectiu d’aquest club i de tots els altres serà generar un canvi perdurable que solucione problemes com a nous i millors serveis humanitaris, promoure elevades normes d'ètica en totes les ocupacions i contribuir a fomentar la bona voluntat i la pau en el món.