El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi se suma a les manifestacions per la posada en llibertat dels membres de La Manada

Per xarxes s'ha convocat a una manifestació per aquest mateix 22 de juny, a les 19 hores, a la plaça d'Espanya

L'Audiència de Navarra considera que no hi ha risc de fuga ni reincidència i deixa en llibertat sota fiança als membres de La Manada, que han complit en presó 2 dels 9 anys als quals han sigut condemnats per abús sexual.

El cas de La Manada continua alçant polseguera i generant diversitat d'opinions en la societat. L'última reacció s'ha vit després que l'Audiència de Navarra haja decidit deixar en llibertat als membres de La Manada, en considerar que no hi ha risc de fuga ni reincidència. La decisió és desaprovada per part de la societat, i s'han convocat manifestacions de rebuig en diferents punts de tota Espanya. Alcoi se suma a les manifestacions, i per les xarxes corre ja la convocatòria per part de col·lectius feministes per a aquest 22 de juny, a les 19 hores, a la plaça d'Espanya. 

Els cinc acusats per abús sexual en els San Fermines del 2016 estan condemnats a 9 anys de presó, dels quals ja n'han complit 2; i ara poden eixir en llibertat amb un pagament de 6.000 euros de fiança. Cal recordar que quatre dels cinc membres de La Manada estan també pendents d'un segon juí per un altre cas de suposat abús a una xica en Pozoblanco.