El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi serà punt d'eixida i arribada del Costa Blanca Challenge

L'organitzador, Luis Miguel Verdú, a la dreta de la imatge. El diputat Eduardo Dolón en mig, i a la esquerra Jordi Linares, president de l'Associació Alicante Turismo Interior
Serà el 29 de setembre, i al llarg de tot un dia els moters recorreran diferents punts de la província d'Alacant

Alacant convida als moters a fer un viatge per la província. Eixirà d'Alcoi i recorrerà diferents punts tant de l'interior com de la costa. Turisme, esport, història i gastronomia s'uneixen en aquest original i innovador producte turístic per a potenciar l'interior de la província.

Els amants de les motos tenen una cita diferent, original, i per un paisatge únic. És el Costa Blanca Challenge, una ruta circular per la província d'Alacant que permetrà als participants conéixer municipis com Banyeres, Xixona, Tàrbena, Poble Nou de Benitatxell o Beniarrés. El punt d'eixida i arribada serà la capital de l'Alcoià.

La cita és el pròxim dissabte 29 de setembre. Però atenció perquè cal inscripció prèvia, i el termini per apuntar-se és el 31 de juliol. Les inscripcions es poden fer en qualsevol oficina de Correus, o mitjançant la pàgina web del Costa Blanca Challenge. També es poden formalitzar mitjançant la tiquetera d'Alcoi o la web d'Entradas a tu alcance.

Hi ha dos modalitats, una de 200 quilòmetres i una altra més llarga de 400 quilòmetres. L'objectiu final és connectar, potenciar i difondre el patrimoni alacantí, amb un esdeveniment moter de caràcter no competitiu.

La cita l'organitza l'alcoià Luis Miguel Verdú, amb el patrocini del Patronat Provincial de Turisme i la col·laboració de l'Associació Alicante Turismo Interior. Luis Miguel Verdú explica que "l'objectiu d'aquesta iniciativa, de caràcter no competitiu, és donar a conéixer les carreteres i llocs més emblemàtics de la província, fomentant així una destinació de qualitat en la qual connecten perfectament el turisme de costa amb el turisme d'interior". Des de l'Associació Alicante Turismo Interior, el seu president Jordi Linares diu que es tracta d'una activitat que "combina turisme, esport, història i gastronomia en un mateix cap de setmana", i confia que es convertisca en "un referent del motor en tota Espanya". Per la seua banda, el diputat de turisme Eduardo Dolón, la qualifica d'original activitat que té "gran interés turístic, i ens permet donar a conéixer, fonamentalment, la riquesa del nostre interior, una línia estratègica en la qual hem centrat gran part dels nostres esforços"

Destacar que tots els assistents a la presentació han incidit en la necessitat d'extremar la precaució i respectar les normes de circulació, ja que no és una cursa competitiva sinó un viatge per a gaudir. A més a més cal tindre en compte que les carreteres per on passe estaran obertes amb normalitat al trànsit.