El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi serà seu de la Copa Princesa 2021 d'hoquei patins

Cartell

Aquest important torneig de caràcter nacional que ja es va disputar en la nostra localitat l'any 2014, en aquells moments sota el nom de Copa Príncep. Tindrà lloc en el Pavelló Miguel Sarasa del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta durant els dies 15 i 16 de maig, dissabte i diumenge.

La competició comptarà amb el Manlleu, C.P. Vilafranca, C.D. Arenys de Munt i P.A.S Alcoi com a equips participants

Alcoi serà la seu oficial de la Copa de SAR La Princesa 2021. La competició se celebrarà en règim de concentració (dos dies), en una seu única i en format eliminatori (semifinals i final). Els encreuaments de semifinals enfrontaran al primer classificat del Grup Nord contra el segon del Grup Sud i al primer classificat del Grup Nord davant el segon de Grup Sud. L'ordre dels partits l'establirà el Comité Nacional d'Hoquei Patins. Finalment, la final la disputaran els dos equips guanyadors de les semifinals i no haurà partit pel tercer lloc.

Les semifinals seran el dissabte 15 a la vesprada i enfrontaran a Manlleu Embotits Solà amb CD Arenys de Munt Solartradex i al PAS Alcoi - CP Vilafranca Capital del Vi. La final es disputarà el diumenge 16 al matí. Els quatre conjunts han obtingut el bitllet després d'acabar en les dues primeres posicions de cada grup al final de la primera volta.

“La celebració d'aquest esdeveniment a la nostra ciutat suposa una gran notícia per a l'esport alcoià que durant els dos dies que dure la competició es convertirà en capital de l'hoquei patines nacional. A més de ser una bona notícia en l'àmbit esportiu, sempre que ocorren esdeveniments d'aquesta índole a més dels esportistes arriba la seua afició que pot gaudir del cap de setmana a la ciutat, la qual cosa també és beneficiós per a l'economia d'Alcoi. Enguany no sabem si podrà ser així a causa de la Covid, esperem que dins de mes i mig la situació siga millor gràcies a la vacunació i puguem rebre a almenys, part d'aquesta afició”, ha afirmat el regidor d'Esports, Miguel Juan Reig.