El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi serà seu del Campionat d’Espanya Hoquei Patins Fase Sector Sud Júnior aquest cap de setmana

Cartell Campionat d'Espanya Sector Sud Júnior
  • L'Alcodiam també estarà  present en el Campionat d'Espanya Fase Sector Sud Infantil, que es disputarà a Extremadura.

El Campionat, organitzat pel P.A.S Alcoi, tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de maig i participaran l’Alcodiam i l'Sporting d'Alcoi, el CP Irlandeses, El CHP Cájar Granada, el CP Alcobendas i l'Aquesta Mª del Pilar.

Alcoi podrà tornar a gaudir d'una competició a nivell nacional d'un dels esports amb més nivell a la ciutat, l'hoquei patines. En aquesta ocasió, la “Ciutat dels Ponts” acull el Campionat d'Espanya d'Hoquei Patins de la Fase Sector Sud Júnior. Durant els dies 5, 6 i 7 de maig, el pavelló Miguel Sarasa serà l'escenari dels enfrontaments entre els sis equips participants. Ells són l’Alcodiam i l'Sporting d'Alcoi, el CP Irlandeses, El CHP Cájar Granada, el CP Alcobendas i l'Aquesta Mª del Pilar. 

L'esdeveniment ha estat organitzat pel P.A.S Alcoi i ha comptat amb la col·laboració del Centre d’Esports i la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana. 

El sorteig del calendari va tindre lloc el passat 2 de maig i aquests seran els enfrontaments finals:

Campionat D'Espanya Fase Sector Sud Infantil a Extremadura

El cap de setmana es presenta complet per al Club dels Salesians. A més de la competició que albergarà Alcoi, l’Alcodiam estarà present en el Campionat d'Espanya Fase Sector Sud Infantil, que es disputarà a Extremadura. El Patí Alcodiam lluitarà pel títol nacional contra el CP Coslada, CP Irlandeses, CP Alcobendas, HC Burguillos i el CPP Raspeig, també del 5 al 7 de maig. 

El calendari de les competicions és el següent:

Elena Amorrortu, vicepresidenta del Patí Alcodiam Salesians, serà present en el Campionat Infantil a Extremadura, mentre que el delegat Kike Mira i Marc Grau, estaran al peu del canó en el Júnior a Alcoi. 

Des de l’Alcodiam han enviat un missatge de suport i ànim a tots els seus canterans: ”Sabeu que aquest campionat ja és un premi, però us desitgem molta sort i bon joc per a aconseguir la millor classificació possible”. I a més, han animat als aficionats de l'hoquei patines al fet que pugen a gaudir de l'esport: “No us oblideu, divendres, dissabte i diumenge, el Júnior compta amb vosaltres en el pavelló i no podeu fallar-li!”.