El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi s'involucra en la Xarxa Espanyola de Ciutats Educadores

L'encontre s'ha celebrat el 10 de desembre a Sevilla.

Alcoi està en la Comissió de Seguiment de la Xarxa Espanyola de Ciutats Educadores des de 2013.

Alcoi ha estat representat a Sevilla en una reunió de la Comissió de Seguiment de la Xarxa Espanyola de Ciutats Educadores (RECE), on ha acudit el regidor d’Educació, Alberto Belda, juntament amb tècniques del departament municipal d'educació.

Durant l'encontre, celebrat el passat 10 de desembre, s'ha preparat la XIV Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores que se celebrarà en Sevilla els dies 11, 12 i 13 de març de 2020. "Des del Departament d'Educació estem valorant la participació d'Alcoi presentant projectes com l'Aula PI de convivència, la Mostra de Teatre Escolar o els Pressupostos Participatius per a Xiquets", explica el regidor d'Educació Alberto Belda.

La comissió de Seguiment és l'òrgan de govern que coordina la RECE i tot el treball de les distintes xarxes temàtiques, planteja accions que han de realitzar els distints ajuntaments que pertanyen a la RECE i proposa les Trobades de la Xarxa Estatal, que se celebren cada dos anys. Alcoi està en la Comissió de Seguiment des de 2013, amb Barcelona, Avilés, Bilbao, Vitòria, Sant Just Desvern, Rivas Vaciamadrid, Argamasilla de Calatrava, Ciudad Real, Granollers, Lleida, El Prat de Llobregat i Sevilla.