El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Alcoi Sona'. I Concurs de música en directe per a joves de la ciutat

Poden presentar-se propostes de qualsevol estil musical, sempre que siguen inèdites i originals. 

L'Ajuntament llança un nou concurs amb què incentivar la interpretació de música en directe entre els jóvens de la ciutat. La iniciativa s'anomena 'Alcoi Sona', i fins al 13 de març els interessats poden presentar les seues maquetes musicals per a participar en el certamen.

Les edats de les persones components del grup hauran d’estar compreses en un 75% mínim, entre els 12 i els 30 anys, ambdós inclosos. Poden presentar-se propostes de qualsevol estil musical, sempre que siguen inèdites i originals. Els grups hauran de tindre un repertori totalment disposat i suficient per a ser interpretat en un directe, amb una duració entre 15 i 20 minuts. El concert per a la final del concurs es realitzarà el 3 d'abril. La decisió del Jurat es farà pública el mateix dia de la final.

Es contemplen tres premis. El primer grup classificat rebrà el suport per  a gravar un videoclip i un àlbum, a més de participar en un concert conjunt amb el segon i tercer classificat. Els premis per al segon i tercer classificat serà la participació en aquest concert.

L’Escola Crescendo d’Alcoi i el Campus d'Alcoi de la UPV col·laboren en l'organització de la iniciativa.