El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi sumarà 19 noves places d’agent de Policia Local

Última incorporació d'agents, en gener del 2020 / Arxiu

La publicació de les bases, el termini d’inscripció i tota la informació relativa a aquesta convocatòria o a altres de l’Ajuntament es poden consultar en el web municipal, fent clic en la icona  «Ocupació» o  entrant en l’apartat  de Recursos Humans.

 

L’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat, aquest matí, en la Junta de Govern Local, la convocatòria per la provisió de 19 noves places d’agent de la Policia Local. Les places corresponen tant a les tres pendents de l’oferta d’ocupació pública de 2018 com les 16 de l’oferta de 2019.

La novetat radica en les bases de la convocatòria que indica que, en el cas que es produïren baixes en la plantilla durant els pròxims mesos, aquestes places també s’incorporaran al procés selectiu, aprovant l’oferta d’ocupació pública i ampliant les 19 existents  assegurant que el cos de seguretat local tinga el màxim nombre de places cobertes.

El procés selectiu que inclou les 16 places d’agent de l’oferta d’ocupació pública del 2020 també inclou les 3 places del 2018 i les que es puguen produir en els pròxims mesos tal com explica Alberto Belda, regidor de Recursos Humans: "Les bases de la convocatòria inclouen una novetat important i és que, si durant el procés, es produïra alguna altra vacant en la plantilla, podríem convocar una oferta d’ocupació pública i incorporar eixes places, pel que encara podria ser major el nombre d’incorporacions".

El mes passat prenien possessió de la seua plaça, un total de 12 policies locals, d'ells, sis van jurar o van prometre el seu càrrec per primera vegada, dos són del torn de mobilitat i quatre que ja han acabat el curs en l’IVASPE.