El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi suspén la visita als seguicis reials del 5 de gener i prorroga les restriccions en espais municipals fins a l'11 de gener

Personatges del Nadal Alcoià amb mascareta / Ajuntament d'Alcoi

L'Adoració es manté després del toc de queda

L'Ajuntament d'Alcoi ha decidit, finalment, suspendre les activitats per al 5 de gener. L'Adoració es manté amb el format anunciat prèviament: després del toc de queda i podrà seguir-se a través de xarxes socials. Després de l'augment de casos, el govern municipal ha decidit prorrogar les mesures restrictives fins a l'11 de gener.

Després que l'alcalde donarà la xifra de 900 casos per 100.000 habitants en els últims 14 dies, el govern ha decidit suspendre els actes del 5 de gener relacionat amb els Reis d'Orient i continuar amb el tancament d'espais municipals fins a l'11 de gener.

El consistori ha anunciat en un comunicat que manté els tancaments de biblioteques, espais esportius municipals, parcs i la suspensió d'activitats de joventut, culturals, etc.

La visita als seguicis reals, prevista per al 5 de gener, queda suspesa, ja que "és la millor solució" per a "evitar qualsevol situació de risc donades les característiques que presentava", segons el comunicat de l'Ajuntament. L'Adoració es manté tal com estava prevista. Se celebrarà a les 23.15 h, després del toc de queda, i podrà seguir-se a través de les xarxes socials municipals.

“Vull agrair a la gent el bon comportament que està tenint i els demane que seguisquen igual, depositant les cartes en les bústies de manera segura com fins a hora estan fent. Una vegada els Reis ja tinguen les cartes, al costat dels seus ajudants passaran a llegir-les per a complir amb els desitjos de totes les persones. Demà no es podrà visitar als seguicis reals, és una llàstima, però el més important és la salut i hem de prevenir, per això insistisc a felicitar la ciutadania pel seu bon comportament i anime que continuen de la mateixa manera”, explica la regidora de Festes, Carolina Ortiz. “Hem pres totes les mesures possibles dins de les nostres competències per a garantir la salut de la ciutadania, per a nosaltres la salut és primordial”, conclou, Ortiz.