El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcòdiam és d'OK or

L'Alcòdiam és d'OK or

Objectiu complit. El Patí Alcòdiam torna dos anys després de l'elit de l'hoquei mundial. Aquest dissabte ha ascendit després d'imposar-se el cuer, el Santa Maria del Pilar, per 4 a 9. Gran any i alegria immensa per a l'esport alcoià.

Més informació

L'Alcòdiam és d'OK or

Alcoi 'té dubtes' sobre els usos del nou vial ciclista. Podem demana una campanya informativa

Part del traçat del nou vial, a l'accés del pont Rafael Terol.

Amb la idea de resoldre aquesta situació, la formació morada presentarà un prec al plenari de novembre perquè el govern inicie una campanya per a informar sobre la forma correcta d'utilització del vial.

El nou vial per a ciclistes i vianants d'Alcoi està generant dubtes entre els veïns de la ciutat. Així ho afirma Podem Alcoi, des d'on demanen al govern local una campanya informativa per a promoure el correcte funcionament d'aquest nou recurs.

"Per on han de passar les bicicletes i per on han de passar els vianants? Hi ha trams on el carril és tan sols per a bicicletes i no per a vianants? La zona asfaltada en verdes únicament per a bicicletes?", aquestes són alguns dels dubtes que la ciutadania ha plantejat a Podem Alcoi amb relació al nou vial.

Amb la idea de resoldre aquesta situació, la formació morada presentarà un prec al plenari de novembre perquè el govern inicie una campanya per a informar sobre la forma correcta d'utilització del vial. "Considerem que és tasca de l'Ajuntament informar a la ciutadania per garantir el correcte funcionament de l'esmentat carril ciclo-vianant i poder evitar així possibles situacions incòmodes o conflictes entre els i les usuàries", conclou Aarón Ferrándiz.