El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi tindrà Carnestoltes però sense festa posterior ni lliurament de premis presencial

Carnestoltes d'Alcoi, imatge d'arxiu

La mascareta serà obligatòria tant per participants en la desfilada com per al públic assistent, tal com marquen les noves mesures sanitàries.
 

Serà el dissabte 5 de març, amb una desfilada des del Partidor fins al Parterre. Hi haurà molts premis en el concurs, però els guanyadors es donaran a conéixer per Facebook en lloc d'un acte a la plaça.

Alcoi celebra de nou la desfilada de Carnestoltes, amb alguna variació per adaptar-ho a la situació pandèmica. S'han eliminat dos activitats: el lliurament presencial de premis i la disco-mòbil en acabar la desfilada. L'objectiu és evitar moments de molta aglomeració.

La mascareta serà obligatòria tant per als participants com per al públic assistent. Segons l'última normativa sobre l'ús de la mascareta, no és obligatòria a l'aire lliure amb una única excepció: els actes organitzats i multitudinaris, com és el cas, on s'ha de portar mascareta si s'està plantat, o si s'està assegut però no es pot mantindre la distància.

La desfilada començarà a les 19,30 des del Partidor i acabarà al Parterre. Els premis es donaran a conéixer mitjanant un vídeo que es publicarà al Facebook a les 22 hores. Hi haurà tres premis de 300, 200 i 100 euros; a més d'un primer i segon premi infantil, dotats amb dos lots de joguets; i un últim premi a l'ambientació musical, amb 200 euros. Les inscripcions per a participar en el concurs s'han de fer ací.

"Després d'un parèntesi obligat per la pandèmia, ens complau tornar a celebrar aquesta desfilada que té molt d'acolliment entre els habitants d'Alcoi i de la comarca i esperem que es puga celebrar amb total normalitat, confiant com sempre en la responsabilitat del públic assistent i dels participants", diu la regidora Carol Ortiz.