El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi tindrà Moros i Cristians en 2022

Alcoi
  • Juan José Olcina: "Fa dos anys que anhelem poder afirmar que Alcoi tindrà Festes".
  • MIg Any: Gal.la festera, sainet, cotos i una versió del Concurs d'Olleta. Serà en la Glorieta, amb limitació de persones

Primers Trons i junta directiva aproven que en abril de 2022 hi haurà Moros i Cristians adaptant-se al moment de la Pandèmia. Festes, sí o sí, ha afirmat el president de l'Associació. Pel que fa al Mig Any, no hi haurà Glòria infantil, però sí entradetes, Sainet, Gal.la Festera i una versió 'light' del Concurs d'Olla de la Glorieta. Eufòria continguda, però hi haurà Festa.

L'Associació de Sant Jordi ha emés un comunicat on no amaga la il-lusió i la decisió per fer Festa. Sempre que la Pandèmia no faça un gir radical negatiu inesperat, hi haurà Moros i Cristians. Com? No se sap ara, és impossible, però el que està clar és que hi haurà Festa... el que puga ser. Els problemes més clars són les desfilades i les concentracions de centenars de persones en les filaes. La resta, sembla que es pot adaptar.

Eufòria controlada

Juan José Olcina, president de l'ASJ, s'ha mostrat molt il.lusionat, i ha declarat que "estem molt il·lusionats perquè en l'horitzó trobem una data clau, abril de 2022. La Festa serà capaç d'adaptar-se al moment sanitari, però no estem disposats a passar un any sense Moros i Cristians. Estem realment feliços i animem al poble d'Alcoi a compartir i viure amb alegria aquest nou escenari. Fa dos anys que anhelem poder afirmar que Alcoi tindrà Festes".

Mig Any

L'ASJ espera que Conselleria li responga a les seues peticions d'actes per al Mig Any Dijous, els Primers Trons desestimaren la glòria infantil però votaren a favor traure entradetes els caps de setmana d'octubre Hi haurà una gal.la festera, sainet, cotos i una versió  del Concurs d'Olleta. Serà en la Glorieta, amb limitació de persones, sense música i asseguts.