El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi tindrà un circuit de BMX als terrenys situats al costat d'El Collao

A diferència del que hi ha al Viaducte, aquest sí que podrà ser homologat per la federació nacional de ciclisme per organitzar competicions a nivell nacional o autonòmic.

La zona de trencacaps d'Alcoi ha estat elegida per construir un circuit de BMX. A diferència del que hi ha al Viaducte, aquest sí que podrà ser homologat per la federació nacional de ciclisme. El pressupost base de licitació és de 262.501,72 euros. El termini d’execució de l’obra, una vegada estiga adjudicada serà de tres mesos a partir de la signatura amb l’empresa adjudicatària. Com es pot veure a la fotografia de la notícia, facilitada per l'Ajuntament d'Alcoi, està situat al costat del Camp d'El Collao.

L'actual circuit situat en el barri del Viaducte és una instal·lació que no reuneix ni pot reunir les característiques tècniques necessàries per a obtenir la condició de circuit homologat per la federació nacional de ciclisme per a la disputa de competicions d’àmbit autonòmic o nacional, segons apunta el consistori en un comunicat.


Miguel Juan Reig, regidor d'Esports, indica que "cada dia més esportistes i de major qualitat practiquen BMX a la nostra ciutat. És un col·lectiu que mereix un canvi d'ubicació i és necessària la construcció d’una nova pista. Unes instal·lacions on es puga desenvolupar l'activitat amb seguretat i que garantisquen la continuïtat i la promoció d'aquest esport a la nostra ciutat".


Pla ReactivAlcoi


Amb aquesta acció l’Ajuntament d’Alcoi continua treballant per a la reactivació de la ciutat, al mateix temps que la millora.


Tal com ja es va anunciar, el Pla ReactivAlcoi, impulsat per l'Ajuntament per a pal·liar els efectes provocats per la crisi provocada per la Covid-19 en els diferents sectors econòmics i socials de la ciutat, inclou a més de mesures tributàries i ajudes directes per a l'hostaleria, el comerç, micropimes i autònoms, accions per a reactivar també el sector de la construcció i dels sectors auxiliars.