El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Ni cansament pel partit del Reial Madrid ni distracció per la fama mediàtica. El Deportivo compleix en Lliga i supera un rival directe com l'Oriola en la hipotètica carrera per evitar el descens. Jona i Raillo han marcat.

Més informació

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Alcoi tira la carta i demana els seus desitjos als Reis d'Orient

Els punts estan habilitats fins les 20 h d'aquest 4 de gener. 

Pel que fa a la visita als seguicis reals prevista per aquest 5 de gener, queda suspesa, a causa de la situació sanitària. 

Xiquets i majors ja han començat a tirar la carta en un dels 13 punts que han habilitat Ses Majestat d'Orient amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi.

La situació sanitària ha fet que per primera vegada siguen els xiquets qui vagen buscar les burretes per deixar la carta en 4 de gener. Amb els animals, els patges han donat totes les indicacions als xiquets perquè l'activitat siga totalment segura.


ARAMULTIMÈDIA ha parlat en els xiquets i ofereix aquest complet video de dos punts, com són les Aules Verdes a la Zona Nord i la Rosaleda.

Pel que fa a la visita als seguicis reals prevista per aquest 5 de gener, queda suspesa, ja que és la millor solució per a evitar qualsevol situació de risc donades les característiques que presentava.


Recordem a les 23.15 hores tindrà lloc l'Adoració per part dels Reis d'Orient, després del toc de queda. L'acte podrà seguir-se a través del facebook de l'Ajuntament