El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi torna a convocar els premis 'Llançadora' de l'IVAM CADA per creadors d'arts visuals

IVAM CADA Alcoi / AM

Les bases es publicaran, entre altres canals, a la web de l'IVAM CADA Alcoi

Tres ajudes de 10.000 euros són els premis que torna a proposar l'IVAM CADA Alcoi. Els premis van dirigits a qualsevol persona del territori espanyol que desenvolupen les seues creacions a Alcoi. Està dirigit a la creació de les arts visuals.

Els ‘Premis Ciutat d’Alcoi Llançadora’ de l'IVAM CADA Alcoi tornen en la seua segona edició. Té per objecte regular la concessió en règim de concurrència competitiva el programa de 3 premis de creació, investigació i producció en arts contemporànies amb l'objectiu de secundar, promocionar i difondre la creació i la investigació artística i cultural. Hi haurà 3 premis de 10.000 euros.


És important assenyalar que el projecte haurà d'estar dins dels àmbits de creació de les arts visuals: creació plàstica, creació musical, videoart, instal·lació/performance, etc.


Com a novetat, la directora de l'IVAM, Nuria Enguita, serà un dels membres del Jurat, que estarà format per especialistes en l'àmbit dels premis. Una de les novetats d'enguany respecte a la primera edició és que desapareixen els premis per seccions i que hi haurà tres premis als tres millors projectes dins dels àmbits de creació de les arts visuals.


El regidor de Cultura, Raül Llopis, destaca la importància d'aquesta aposta per part de l'Ajuntament d'Alcoi: "Parlem d'unes ajudes inexistents fins fa dos anys en una ciutat de grandària mitjana com Alcoi, tant per la seua elevada quantia econòmica com per les possibilitats que ofereixen als creadors en l'ús d'instal·lacions". Llopis també indica que "estem a l'espera de la publicació de les bases" perquè els artistes puguen presentar els seus projectes. Les bases es publicaran, entre altres canals, a la web de l'IVAM CADA Alcoi.