El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi torna a ser punt d'eixida i final de la Costa Blanca Challenge 2021

Els moters podran recórrer les carreteres de la província i gaudir de la gastronomia i paisatge de les comarques. A més fan un treball solidari perquè la recaptació es destinarà a duplicar la capacitat d'atenció del PAE Don Bosco.

Després de l'aturada en l'any de coronavirus, torna el Costa Blanca Challlenge, un esdeveniment moto-turístic no competitiu que permet als moters endinsar-se en les carreteres, gastronomia, paisatge i natura de les nostres comarques. Serà el pròxim 16 d'octubre, i tant l'eixida com l'arribada es faran des d'Alcoi.

Pots triar entre dos rutes, una de 300 quilòmetres i altra de 500. Tot el trajecte serà en carreteres asfaltades i està obert a tota classe de motos de més de 125 cc. El preu és de 75 euros per moter i 70 euros per acompanyants, i té caràcter benèfic, ja que tot el recaptat es destinarà, mitjançant el Rotary Club Alcoy Font Roja, a una entitat social. En concret en l'edició d'enguany serà per al Projecte de Suport Educatiu Don Bosco, on treballem amb xavals de 8 a 16 anys en risc d'exclusió social. Ara atenen 12 joves, però amb el projecte previst s'ampliaria a 24 joves.

Les inscripcions per a participar en aquesta ruta motera s'obrin aquest mateix 17 de maig a les 16 hores. També pots reservar amb Rotary Club Alcoy Font Roja una entrada 0 per ser solidari sense necessitat de pujar-te'n a una moto.