El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi torna a tindre la capitalitat del patinatge el 23 i 24 de març

Carmelo Paniagua, Alberto Belda i Salvador Català anuncien el campionat de patinatge a Alcoi / R. Lledó
Acull per 6a vegada un campionat d'Espanya relacionat amb el patinatge

Alberto Belda, regidor d'Esports, ha destacat que l'esdeveniment és "molt important" esportivament, però també ha recordat que són moltes les persones que "pernocten i que coneixen Alcoi" amb aquest tipus de competició. A més també s'organitzarà el III Trofeu Ciutat d'Alcoi de grups grans i xicotets

Vora 1000 patinadors de tot el territori espanyol estaran a Alcoi durant el 23 i 24 de març de 2018 per participar en el Campionat d'Espanya de patinatge de Grup Xou juvenil i quartets. A més també s'organitzarà el III Trofeu Ciutat d'Alcoi de grups grans i xicotets. Cal recordar que Alcoi ha acollit durant 6 anys competicions a escala nacional de patinatge.

En la roda de premsa de l'anunci de l'esdeveniment, el president de la Real Federació Espanyola de Patinatge (RFEP), Carmelo Paniagua, ha destacat que "Alcoi és punt de referència" i que "sempre ha estat ahí per organitzar esdeveniments d'hoquei i patinatge".

Alberto Belda, regidor d'Esports, ha destacat que l'esdeveniment és "molt important" esportivament, però també ha recordat que són moltes les persones que "pernocten i que coneixen Alcoi" amb aquest tipus de competició. També ha estat a la presentació Salvador Català, president de la Federació Valenciana de Patinatge, qui ha "agraït a l'organització pel fet d'atendre a tots els patinadors".